9/04/2022 - FC Lebbeke krijgt een koude douche van Jong Lede

Een op de counter loerend Jong Lede pakte in extremis de volle buit bij FC Lebbeke. De lokale halve kansen werden niet benut en de bezoekers zorgden voor de eerste thuisnederlaag.

 

FC Lebbeke nam het initiatief maar meer dan enkele halve kansen leverde dat niet op. Jonas Aeyels kon een vlam van Nicolas Van Peteghem nog uit de baan halen maar was kansloos op de rebound van Jari Bauwens (37’).

 

Na de pauze voerde FCL de druk op en de pas ingevallen Sander De Coeyere bracht de bordjes in evenwicht (80’). In de slotseconden counterde Van Peteghem zijn ploeg naar de winst.

 

Voor de inhaalmatchen van speeldag 18 trekt FC Lebbeke zaterdag naar KM Torhout en is Jong Lede te gast bij Svelta Melsele.

 

FC Lebbeke: Aeyels, Van Damme, Monday, Martin, Ben Abbès, Schuddinck (78’ Sander De Coeyere), De Vlieger, Sey, De Pauw, Loriers, Van De Velde. Res: Vandeputte, K. De Coeyere, D’Hoogh.

 

Jong Lede: Meulewaeter, Sylla, Bauwens, Verplancke, Van Peteghem, Van Poelvoorde, De Crick, Rosschaert, Hellinckx, Suma (67’  Maviluka, 74’ De Landtsheer), Jonas De Landtsheer. Res: De Nayer, Hornick

 

Doelpunten: 37’ Bauwens 0-1, 80’ S. De Coeyere 1-1, 90’ Van Peteghem 1-2

 

Gele kaarten: geen

 

Scheidsrechter: Bonte Kevin


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2024 Alle rechten voorbehouden